Smutek v duši

Smutek v duši

Anotace: o pociech...

Políbila mě na usta muza a řekla mi: piš...
Vemu do ruky pero a papír a začnu psát o tom jak ztrácim se v sama v sobě zas..

Jsem stejná,ale přeci něčím oslněná,stejné se divám ale přesto vidím to co vidět chci..

Dýchám čerstvý vzduch,ale přesto se nadehcnout bojím, líbám tvá usta a přijde mi to jako sen, realita je ta která me z neho vzdy probudí..
Já uz vím kdo je má muza,jsi to právě ty co okouzlil mou tvurčí duši..ale jak to tak bývá právě muza je drogou nás,stále hledajících lidí náš vnitřní klid...našla jsem ho??
Autor RedZombieBat, 02.06.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, dám se podat:))

02.06.2011 17:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí