Nebeské pláně

Nebeské pláně

Anotace: ...

Do nebe napiš tuší
co cítíš
když jsi sám
do lístků planých růži
co slyšíš
když vítr zašeptá
do Mléčné dráhy
vetkni
dotek svůj
peklu se zlými spády
řekni
tak už stůj
Měsíci na oběžné dráze
pošli
svoji zář
Slunci co světlo váže
nastav
duše tvář
Hvězdám co září
dej
život tajemný
dobro tvé věčné stráži
přej
a přání bude vzájemný.
Autor Alien.v.v.s., 02.06.2011
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: Fanosh, Kubino 2, CULIKATÁ, labuť, Juan Francesco de Faro, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí