Uvadlá

Uvadlá

Anotace: ...1 + 1 = 1

trochu suchá
zítra uvadlá
láska hluchá
dnešek nezvládla

-----------------

přepni čas
na chvíli stop

utichá hlas
když zvyšuji hlasitost
--------------------

bledá
jak stín
hledá
ale bez vidin


-----------------

je sám
a neví kam
vzdal boj
bez zábran

jen
říct
a ze stesku říct ji chtěl
že víc,
víc už nenašel
Autor Joose, 02.06.2011
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí