Duše

Duše

Anotace: automatický text

Při procházce koutkem oka;
sledoval jsem horizont a pádil s myšlenkami napřed,
kdy odhalený nonsens pozbýval smyslu okraje
propasti,
která nás oddělí
a spojuje;
mi připadá nicotná podstata v rytmu pěší zóny kráčím na karneval
a odhaduji počet pamětních desek,
desítek šrámů, co zabolí víc
než faleš houslí na náměstí,
klusám s větrem
a nádraží nechávám trčet za zády,
zatímco dívky jásají,
změna prostoru otevírá brány
s odroleným zdivem až na kost
a až doteď jsem doufal, že nespočinu

utrhni minulost,
pověs klíče
a kroť to zvíře,
dokud je čas nefňukat
a pofoukat si svůj osud
Autor animovaný medvídek Pů, 02.06.2011
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čím dál tím hůř se mi dostává do takovýhle věcí, vypnu hudbu, snažím se číst a jo, jsem tam. Pořád to stojí za to. Přijde mi, že vlastně všichni píšou o tom samém. Protože vlastně všichni to samé děláme. Ale tak to být asi má.

27.06.2011 13:41:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí