Doboru noc

Doboru noc

Anotace: A hezký sny pokud možno, jdu spát...

Černý opak dne přichází,
země se otáčí,
od slunce odvrací,
jinak řečeno, stmívá se,
již obloha není modrá,
či zatažená,
není vidět skoro nic,
tedy pokud není jasno,
to je vidět měsíc
a pár tisíc hvězd,
už je tu ticho, klid,
to, co člověk
potřebuje ke spaní,
sám, či s někým.

Dobrou noc!
Autor Souný, 04.02.2006
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí