It´š my life

It´š my life

Anotace: Demence útočí, otevřete přečtěte chcípněte! :D

Už je to několik let
Co jsme přišly na svět
Přežijeme cokoli
I naší třídu též
pojedeme kamkoli
Třeba i na šikmou věž
My jsme borky holky
ale to není to proč to píšem
co mají hezký pahorky
a maj pořádnou žízeň
jednou to bylo odpoledne či večer
a čas pomalu kráčel
jak jsme seděly na pr*eli
a do prázdna civěly
přemýšlely o idolech
či také o velkých pochodech.

Přišel krásnej den
my šly taky ven
a potkaly jsme jen
kluka a to i s Boiem
ten kluk byl náš idól
to byl pro nás gól
i když vedle něj byl slon
Oh my got
to byl on
byl to velkej ko*ot
jako když si nase*eš do bot
přišel k nám
a pusu Anďi dal.
Killazky ¦ (nekopírovat!)
Autor Killazky, 03.06.2011
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí