Chtěl sem enem říci

Chtěl sem enem říci

Anotace: že nic nevím a taky.................

Že to nevím, že to neznám, že jsem tam nebyl.
Kde jen rozum zůstal?
Co když na přechodu pro chodce
Vidím ho i ve vodce
Kolo okolo šutru ve vodě co když tam je?!
Může být i na hajzlu.
Co když nikdy nebyl
Co když nikdy nebude
Vidím jej ve vodce
Nevidím nic po vodce
Emoce, bezmoce pomoc křičím sičím.
Prahy jsou vrahy prstů.
Schody lenosti a jinné volnosti.
Kymácím se ve větru
Padám pozpátku
Na vrátku tahám kýble
V rukou mám vidle.
V jídle mám chlup
A jsem hlup.
Autor umělec2, 03.06.2011
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Judita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to jídlo s chlupem jsi slup-nul...?...:))

05.06.2011 22:05:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí