Cizopastníci

Cizopastníci

Anotace: o životě

Jako nám blecha pije krev,
my sajem z matky Země.
A prázdná mnohá žíla.
Hledáme nové, vrtáme,
jsme legalizovaní cizopastníci,
jsme zákon, jsme planety vlastníci,
jen pomalu dochází nám i ta síla
a snad i čas
dokončit dílo zkázy.
Autor Marie, 03.06.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

07.06.2011 06:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí