Úsměv..

Úsměv..

Anotace: .. Venuše

Zdaleka není němá
planeta Venuše
prý žádná ústa nemá
high pass face retuše

před pozemšťany halí
tajemný úsměv rtů
v Louvru se pousmály
z obrazu, kdo chceš, stůj

mně nestačí Da Vinci
s proslulými kódy
maluji rty, z nichž syčí
tamější přírody

výrony sirných plynů
se žlutí pálivou
umění mám za dřinu
legendou barvivou

stane se úsměv zlatý
nepolíbených rtů..
na retuší záplaty
má malíře in situ
Autor Petbab, 03.06.2011
Přečteno 272x
Tipy 19
Poslední tipující: hatlapatla, Mbonita, PIPSQUEAK, Psavec, CULIKATÁ, slnečnica, Javavia, labuť, la loba, Doradan, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí