Přesvědčení

Přesvědčení

Anotace: o správnosti svého jednání

Válečná vyznamenání
Chuť vzdušných výher
Bouřka v uších
V očích oslepující temno

Plivat po sobě vodu
Hrát si na cínové vojáčky s bodáky
S čerstvými květinami v klopě

Opustit máminu bezpečnou náruč
A jít světu vstříc
Odevzdat mu svoji důstojnost
Nechat si jen vůli a odhodlání k životu za mraky

Vybité vitráže chrámů při zásobovacích cestách
Sklíčka co zlepšují vidění
Tvoje neexistující vlasy
Hodinky na zjizvené ruce
A tiché steny protínající ticho

Její fotka na srdci
Sevřené dlaně
Odpuštění
Opuštěný
V bledém písku pouště
Kde cesta začíná i končí
Autor její alter ego, 03.06.2011
Přečteno 322x
Tipy 30
Poslední tipující: její alter ego, Stoneman, ilona, Matsuyama Tatsuko-chan, Maryje..., Findë, hašlerka, Fighting Dreamer, Metcheque, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí