Zázrak přírody

Zázrak přírody

Anotace: ..těm, které mám ráda a nikdy je nechci ztratit, kterých si moc vážím a v mém srdci navždycky zůstanou..

V zajetí samoty,
na křídlech motýla,
s nádechem dobroty,
občas si zaspílá…

Přes prudké hyperboly
prodírá své závěje,
někdy uvnitř zabolí,
jindy krásno rozleje…

Párkrát nůž vytasí
a poraní tkáně,
potahá za vlasy
a pořád má zbraně…

Párkrát náruč roztáhne,
skleněnky osuší,
svojí dlaň natáhne
a pohladí po duši…

Jindy smutkem pláče,
slzy kanou do záhybů,
jak nemotorné ptáče,
snaží se napravit chybu…

Tělo to snad vzdává,
svět se zády obrací,
však naděje zůstává
a plamínek se navrací…

Štěstí v krbu plápolá,
jak v kouzelném obrázku,
srdce tančí dokola,
poznává teplo a lásku…

Tak nesmutni a zahoď žal,
přijímej vše, co osud Ti vyvěsí,
život Tvůj je přece dar,
raduj se za ty šťastné příchody…

Usmívej se a jdi stále dál,
děkuji Ti moc, že jsi,
ty lidská bytůstko,
nejcennější zázraku přírody…
Autor Jiná, 03.06.2011
Přečteno 262x
Tipy 24
Poslední tipující: jitka.svobodova, Dračičák, šuměnka, la loba, hašlerka, labuť, Juan Francesco de Faro, Mbonita, JohnyD., Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na křídlech motýla
všem, co mám ráda
barevně ustýlám
hedvábný padák...:)

06.06.2011 18:17:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí