Entre las estrellas?

Entre las estrellas?

Anotace: To Ono...:)

Mezi hvězdami,
je jen má mysl,
hledající smysl,
cítění prázdna.

Mezi hvězdami,
cítím tvou duši,
která s váhou muší,
poletuje tichem dál a dál.

Mezi hvězdami,
v tom tvém žádaném tichu,
já pluju dál v tom hříchu,
a srdce mi těžkne.

Mezi hvězdami,
cítím tvůj strach,
a mezihvězdný prach,
nás objímá.

Mezi hvězdami,
ztrácím tě víc a víc,
a už tu není vůbec nic,
jen prázdno.
Autor ILDK, 03.06.2011
Přečteno 372x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Pevya, Judita, Maryje..., James Libustka, labuť, CULIKATÁ, Lamorte, Liena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a má to doprdele francouzskej název..a já miluju francouzštinu!

04.06.2011 00:17:00 | Lamorte

jako jo..jen to přeju tam strašně nezní..:) Jinak je to takové jemné..chvílemi abstraktní, což mám rád..:)ST

04.06.2011 00:16:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí