Pach

Pach

Anotace: ..................

Páchnout mi vlasy
smradem z cigaret
je to pro mě nepříjemné
ruce, nehty jsou špinavé
cítím se špinavý sám o sobě
proč jen to dělám
v tomhle světě
je to jako probuzení
lépe se držet svého já
proč jen mít pach
cizí osobnosti na sobě

už ne
už je to jiné
najednou to vidím všechno jinak
něčeho mám po krk
nejraději bych, jsem byl sám
neviděl pár dní nikoho
jen o všem přemýšlel

všechno je relativní
já jsem tu
a už vím, co nechci
za čím si jít
a co jen pustit
po řece ať to zmizí
v moři zapomnění
Autor Vlk v rouše, 04.06.2011
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: Laivindia, James Libustka, Taog, Maryje..., Azure angel, la loba, Anjesis, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí