duše na spousty kousků

duše na spousty kousků

Anotace: spousty spočetně, nespočetně ?

obrovské duše
zklamaných snílků
byly rozedrány
na miliony dílků

protože věřili
ve svoje sny
ale nebyly
nikdy nepochopeny

však to byli
ti slabí
u kterých odpor
duše byl chabý

nechali se zlomit
nepřízní osudu
sami před sebou
si udělali ostudu
Autor ostuda lidstva, 04.06.2011
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí