Troufalá odvaha

Troufalá odvaha

Anotace: ...wrahů...

Pukliny pod
mořskými srázy,
kdo se vrhá do
jejich stínů,
skupina W.
která si říká Wrazi,
ta jediná jde
s kuráží do toho činu.

Ve tmě plné hadů,
křičí a zmírají,
a někteří z hladu,
v zubech okovy svírají.

Když jste byli malí,
železem vás krmili,
sílu jste potřebovali,
ať byli jste hodní
nebo trochu zlobili.

A Wrazi teď
za trest odvahy,
kňourají,
že byli příliš troufalí.

Poznali jak chutná strach,
s příměsí ukutého železa,
ze zubů si čistí tvrdý prach,
teď ozývá se jen hlučná fréza.
Autor Tomáš Přidal, 04.06.2011
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já musela pít jako dítě železitý víno...hmmm

05.06.2011 09:18:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí