Mis soledades nocturnas

Mis soledades nocturnas

Anotace: no me dejan descansar :)

Sbírka: Žalostná lehkost anděla z žuly

Úplně sama v prázdnym bytě
skoro tě cejtim
jak moc chci tě
a snažim se nebejt znavená
když postý
si sama objímám ramena
a pláču jako dítě.

To protože nevim
jaký to je
-něčí prsty na mojí tváři
a něčí láska na polštáři
a něčí dech naze do ticha
a někoho se něžně dotýkat-

Chybíš mi strašně.
O to víc tím
že nikdy si nebyl
nic víc než stín.
Přízračný prsty na mym těle
a přání zdušený do postele...

--
Autor chicacheca, 04.06.2011
Přečteno 462x
Tipy 50
Poslední tipující: Striptérka, chicacheca, Denael, ŠEDIVÁ MYŠ, khantengri, ilona, E.T.Jane, ILDK, V.N.Losinský, Maryje..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

samota ti sluší, a rozervaná srdce píšou nejlépe

21.06.2011 11:52:00 | whiolet

úplně sama v prázdnym bytě
a stěny smutkem rozdrtí Tě
a okna říznou skelnou hranou
dech nastrouhal se - nashlednou...

18.06.2011 12:10:00 | šuměnka

Jo, touha má prsty pavouka.

10.06.2011 08:14:00 | Dota Slunská

Máš pravdu, tak nějak vypadá toužení...

06.06.2011 16:15:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí