Mlčíš a posloucháš

Mlčíš a posloucháš

Anotace: ...

Loučíš se semnou,
slzou poslední,
mlčíš a posloucháš.
Já hladím tvou tvářičku uplakanou,
slibuji že vrátím se než se rozední,
mlčíš a posloucháš.
Stále hladím tvou tvář jemnou,
slibuji že vrátím se než ohlásí hodinu polední,
mlčíš a posloucháš.
Pořád hladím tvou kůži rozpálenou,
slibuji že vrátím se s dárkem nevšedním.
Mlčíš a posloucháš,
beze slova nasloucháš...
Autor nikoolkaaa, 04.06.2011
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí