Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: -

Vzpomínáš?
Když jsme se v posteli
celé dny
zabaleni do peřin
spolu váleli?
Když jsme snídali
v temné komoře
a kávové fotky
se smíchem vyvolávali?
Vzpomínáš,
když já byla tvou

a tobě to stačilo?
Autor desela, 05.06.2011
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí