Láska-Datum spotřeby 4 dny

Láska-Datum spotřeby 4 dny

Anotace: ))--((

Přicházíš aby jsi mě hřál,
čas plyne,
tikot,
moje pomalá smrt,
srdce,
propast,
tma,
dech rozehrál varhany.

Kousky mojí duše na cáry,
spíš vedle mě,
4 dny.

Lásko nejsi mi dost dobrej
a já to tak nechci.
Bolí mě jak mě hladíš,
ptám se a ty mi říkáš
"Miluju Tě"
jenže já vím
že nám zase vypršela
lhůta spotřeby.

Já to takhle neumím.
Nesnáším to jako hořkej čaj,
hrozně se bojím,
nekonečno slz,
necítím tě Lásko,
prosím tě co se se mnou dějë??
Svírá mě tep.
neumím žít,
je čtvrtej den,
už musíš jít.
Autor Jekyll & Hyde, 05.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, čas.běží, kasparoza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi přirovnání - datum spotřeby, vtipné a smutné zároveň jak rychle z té postele ven ...

10.06.2011 01:08:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí