Mezi letitými duby

Mezi letitými duby

Anotace: (3/6/2011)

Vzpomínáš
kde jsme se tehdy milovali?

Schylovalo se k podzimu
bylo to jako svatokrádež...

Pomalu se smrákalo
protancovali jsme
mezi letitými duby
na které prší stovky let
až za kovanou bránu

Ulehli jsme do trávy
ruku v ruce
pod křížem
dlouhý polibek
a touha měsíců dní

Venku se pásly ovce
a kamenný anděl
jako pastýř
na nás shlížel
bezhlavým torzem

Utekli jsme
k dlouhé slasti...

mezi náhrobní kameny
Autor Kristine Clary-Aldringen, 05.06.2011
Přečteno 341x
Tipy 17
Poslední tipující: Maryje..., el viento, Šepot ve větru, hašlerka, deuxEm, Květka Š., CULIKATÁ, Bambulka, bez nápadu na přezdívku...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
mezi letitými duby,
na které prší stovky let
ty duby by mohly vyprávět
...

tak na to se jistě nezapomíná :-)
hezky napsáno ...

05.06.2011 08:28:00 | Bambulka

Tohle se mi skutečně líbí ST

05.06.2011 08:20:00 | bez nápadu na přezdívku...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí