Šaškárna

Šaškárna

Anotace: pro nešťastné komedianty a ty, kteří pociťují smutek

Šaškárna je místem
pro nešťastné komedianty,
kde vás rozesmějí
a určí diagnózu
vašeho smutku.

Šašci jsou tam
vyškolení, a někteří
se ani nemusí moc snažit,
někdo to má prostě v genech.

Narodit se jako šašek
je dar od boha komika,
který trousí vtipy
jako stopy ve sněhu.

Zasmějte se v šaškárně,
nechtějí za to peníze,
jenom patřičné uznání
a doporučení přátelům,
kteří smutní.

Navštivte šaškárnu.

Když bude smutno,
je tohle ten pravý lék
z kterého vás bude
bolet břicho a líce,
jak se válíte smíchy.

podává se
místo pozdravu,
chýchy, chýchy...
Autor Tomáš Přidal, 05.06.2011
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jeněcovevzduchukrásného, James Libustka, la loba, Maryje..., kryplik, Jiná, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

09.06.2011 07:30:00 | la loba

Werich tvrdil, že šašků je dost, ale klanů málo..co jen ti šašci v šaškárně dělají:)

05.06.2011 20:32:00 | kryplik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí