Kdo ji zná???

Kdo ji zná???

Anotace: myslím, že každý z nás ji alespoň jednou potkal

Má lesklé oči a tvrdý výraz kolem rtů,
svět se jen pro ni točí
a ona hraje krutou hru.

Vášeň,zoufalství a touha
to všechno je ona
v jediné větě.
Má pod jazykem jed,
když něžně šeptá
jak strašně chce Tě.

Proč nikdo neví kdo je ona
co na tváři jen masku má?
Kdo odhalí ji jednou pro nás
a všem zklamaným šanci dá.
Autor DERALTE, 05.06.2011
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, E.T.Jane, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí