několik kratičkých dílek ve stylu zenových haiku a jiných básní.

několik kratičkých dílek ve stylu zenových haiku a jiných básní.

Anotace: :-)

blíž

Kočka proběhla nocí
kam běžela..?
za větrnou zprávou...


od jiskry

v jiskře
plameny
a moře
vzpomíná
vlnami...


:-)

ve vlasech zrzky
česaly se plameny
rozevláté
ohniště...


nalézání

až brouček přeleze list
můžeš začít s nalézáním..

hledat...


tanečníci

v záblesku
utíkáme
za zastavením
své paty....


***

Podpis stébla trávy
a žížala
hlavou dolu..


zlatý déšť

a kosi možná
těží zlato ze zlatého deště
na chvíli jen..
Autor 27Zdenek, 05.06.2011
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí