Bludička

Bludička

Anotace: ...

Byla jiná,poznal to každý,kdo upřel na ni zrak,
možná ty oči způsobily,že skončil každý v pasti,
pokud nepoznal,že jde o přízrak,
o krásku,co ho svrhne nad propastí.

Možná měla moc kouzelnou,těžko říct proč,
učila žít život,lila čistého vína,
nad srázem pak tiše zašeptala: Skoč!
na tváři anděla nebyla žádná vina

Možná ji nikdo nenaučil mít rád a milovat,
však osud na ni nachystal neodvratnou lest,
skrz milovaného člověka měla pocítit,jaké je to zraňovat,
teď ona bloudí nad propastí,teď trvá její trest.
Autor Aurora., 05.06.2011
Přečteno 291x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, James Libustka, hašlerka, CULIKATÁ, E.T.Jane, synanceia, Alasea, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do propasti klesá
svou duši trestá..
Moc hezká.

06.06.2011 07:56:00 | E.T.Jane

Je to krásně napsané

05.06.2011 21:53:00 | synanceia

ne všechny pohádky mají dobrý konec...

05.06.2011 20:08:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí