Recyklace nitra

Recyklace nitra

Anotace: recyklovat jemně a s přiznáním..

Bez obalu chytá slzy do misky
Nad ránem duševní hygiena
Pod žebrem ploutev rybí

Rty máčí v rumových pralinkách
Splín co rád mění odstín
Kouř s prsty od barvy k zemi

Společnost divokých karet
Ideály křivých tabulek v režii
Na poličce černé vázy

Opakování recyklace nitra
Za prsty ji drží panenka
Tvaruje slunce a často opisuje

Tváře hoří za značkou STOP
Ledový konec uprostřed křižovatek
Radostně padá dolů snadně

Bez zmatku občas krvácet
Zavírat dveře a už se nevracet
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 05.06.2011
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Emmelia, Jiparo, labuť, Petbab, chicacheca, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zavírat dveře a už se nevracet...
...Máš odvahu, tak hodně štěstí a vytrvalosti ;-)

06.06.2011 00:11:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí