Modlitba pro Gin

Modlitba pro Gin

Anotace: inspirovala mě půlnoční modlitba na plese gymplu Na Vítězné pláni... ;-)

Za víc hodin chemie...
Za Gabčiny písemky...
Za vražedný pohledy...
Za „To si snad děláte legraci?!“
Za nejhezčí úsměv ze všech...
Za krásný roky a zdařený pokusy...
Za snížení hranic před výzem...
Za pár lekcí pro život...
Za morální hodnoty...
Za poťouchlý úsměv při
zvlášť páchnoucích pokusech...
Za Kaličovu „Gábinku“...
Za správná slova ve správný chvíle...
Za rozlitou kyselinu...
Za vzpomínky navěky...
Za Gabčiny krásný oči...
Za „Rozesaďte se na písemku.“...
Za protokol o přestávce...
Za vteřinu ticha před bouří...
Za hlásek, co slyšíš přes dvě patra...
Za poletuší charakter :-P...
Za příchod deset minut po zvonění...
Za úklidy v laborce...
Za čas, co mi věnovala...
Za to, že tu byla vždycky...
Za mou milovanou Ginku...
Za úspěšnou maturitu...
Za alfa aminokyseliny...
Za „To bude v pohodě...“...
Za štěněčí očička...
Za „Živec, ať jste trochu živá.“...
Za zalejvání kytiček...
Za mejlíky, vždycky vzácný...
Za podržení nad vodou...
Za upřímnost a čestnost,
za všechno s čím mi pomohla,
a když nebylo jak,
tak alespoň vyslechla...
Za spravedlnost, nezkaženost,
za otázky k přijímačkám,
za nikdy nezrazenou důvěru...
Za všechno... Děkuji, Vy má milá,
krásná a dokonalá...;-)

Tak zapomenout ani nejde snad,
na toho, koho má člověk vážně rád...
Autor genca, 06.06.2011
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí