To byly doby

To byly doby

Anotace: ***

Byly doby, kdy snil jsem o tvém těle
Koktal, tvářil se nesměle
Byly časy,kdy chtěl jsem být s tebou
Jistý byl každou vyřčenou větou
Byly doby, kdy jsi byla mou součástí
Platím dnes mažu se mastí

Kap, kap, kapka za kapkou
Stéká, tvoří oceán
Láska zhrzená kapavkou
To nepřeji vám

Byly doby, kdy jsem byl ten pravý
Jo to jsem ještě byl zdravý
Byly časy, kdy jsem věřil každému slovu
Teď již nejsem o víkendu na lovu
Byly doby kdys byla má bohyně
Teď jí je paní dysurie

Kap, kap, kapka za kapkou
Výronu, tvoří ekzém
Láska stvrzené kapavkou
Miloval jsem já blázen!
Autor Edmond Kadad, 06.06.2011
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí