Co je nemýt nic ??

Co je nemýt nic ??

Anotace: O tom jak si přeji jít ven ale nikdo mi to nedovolí.

Byla noc,
byla zima
všichni venku,
jen já nemohla být s nima.

Otec v nebi,
matka v práci,
teta hlídá,nic mi nepovolí
ten život je ale bída !

Potají se kradu ven ,
ale teta pořád hlídá u dvěří.
Přeji si jen jeden sen,
mít zase otce... Čert to vem !

Jenže otec se už nevrátí,
myslet na nemožné se mi nevyplatí.
Kdyby tady totiž byl,
ven jít by mi povolil.

Co už nic nezmůžu,
spát jdu, ať hrůzu vidět nemůžu !
Autor Denuska, 06.06.2011
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já otce měla a ven stejně nesměla...prostě tak to je.

07.06.2011 11:43:00 | la loba

Já otce měla a ven stejně nesměla...prostě tak to je.

07.06.2011 11:42:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí