Bojování

Bojování

Anotace: Nějak se to spletlo samo...

Zavítala jsem dnes do krásného paláce,
kde starých knih vůně se rozléhala,
připadala jsem si jak v pohádce
a vlna radosti mě objímala.

Jen dotyk na rub jedné knihy,
hned jsem si představila děje spojené s ní,
jen pouhý vzdech a slovo kdyby,
já byla částí celé scenérie.

Ten starý rub a název na něm,
všechno to působí takovým klamem,
není zde více co říci,
protože představy se v hlavě nořící,
spřádají příběh o válce,
nechybí zmínění o lásce.

Jsem hrdinou, co bojuje,
nemá stud, nezná strach, kraluje,
je to tak těžké vést celé vojsko,
trochu je povzbudit,
nebát se porážky,
protože ve víře překonáš překážky.
Autor lullaby, 06.06.2011
Přečteno 316x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, hloubavá, Findë, Miroslav Možný, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju:)

11.06.2011 13:33:00 | lullaby

Moc pěkné - mluvíš mi z duše!

11.06.2011 07:36:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí