Otevřené dveře andělům

Otevřené dveře andělům

Anotace: Pro Hannazku :)

Někdy vodopád slov kalí duhu,
plnou barev.
Tváří se přátelsky a dojemně,
když v hlubinách zoufalství
hledáš záblesk světla..

Naději

Než se i ta poslední brána otevře
..přijde ještě anděl,
a poví Ti o pravdě
Zeptá se do ticha
a slyšet je to do morku kostí
..ta slova
odpuštění a lásky jsou plná.

Modlitba dvou

Hledat jehlu kupce sena,
osamnělá..

Všechny sliby berou slzy,
trny opadávájí

Otevřeným oknem pár nádechů,
i když vidím venku strach

Sny plný touhy, a mosty zůstanou..
Cesty zpět, bez map, bez plánů

Vstanu opět
Jak ptáci z popela..se zrodím

A někde na nebi najdu zákoutí,
kde usednu klidně
Ne jak ryba chycená v sítích
rybářů..

Pak konečně slovo změní se v čin..
Autor Agniezka, 06.06.2011
Přečteno 285x
Tipy 35
Poslední tipující: Paulín, casla, TetaKazi, Chancer, ilona, Maryje..., hatlapatla, Tamara, Emmelia, Alien.v.v.s., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc pěkná...

21.06.2011 21:55:00 | Maryje...

Kráásné až mě z toho příjemě mrazí...ST***

18.06.2011 21:47:00 | Tamara

moc se mi to líbilo!

16.06.2011 22:21:00 | Emmelia

Joj! To je krásný! Vyběhla mi z toho husí kůže. Díky moc za absolutní zážitek!!!

08.06.2011 11:30:00 | Hannazka

Poutavé dílko... pro jeho zamyšlenkový obsah, Agniezko. ST!***

07.06.2011 06:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí