Kde se stala chyba

Kde se stala chyba

Anotace: ...

Země křičí hlasitě,
Vy jste ovšem hluší.
Stále o všem polemizujete,
Vaše uši neslyší.

Cítím v kostech každým dnem,
že konec už je blízko.
Změna je už asi snem,
co splní se jen těžko.

Ty, co změnit chtějí,
ovšem nikdo nechápe.
Zhnusený jsem vším tím děním,
dobře Vám tak, pánové.

Máte, co jste chtěli,
darů jste si nevážili.
Pomsta bude sladká,
pláč a křik Bůh nevyslyší.

Proč působíte bolest
fauně, flóře, lidem?
Pýcha Vaším mozkem vládne,
můj mozek si jednu otázku klade.

Kde se stala chyba.
Autor Gold Dust Man, 06.06.2011
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí