Lógr duše

Lógr duše

Anotace: aa

prázdné listy popsané
tisíci slovy valí se ven z hlavy
jako drtí skálu slabiky vodopádů
tak unikající smysl loví
sebevrah v pátém pádu

v očích zatažené mraky

jedna hlava dvě ramena
jen nadbytečný písmena
kdoví co to znamená
a káva už je studená
Autor Krapet, 07.06.2011
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Skalsky Pavel, Noc17, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nahromaděná bolest proudí ve slovech. Závěr doplněný studenou kávou.

22.06.2022 13:02:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí