Negace

Negace

Anotace: stává se

Negace
Nechceš si popovídat?
A co?
Slova slova
Tak do křížovky snad
Na procházku?
Vždyť brzy bude tma
Na přednášku
nebo koncert snad?
To všechno televize má
Obejmout?
To bylo za mlada
Políbit?
Špatné zuby má
Kytičku?
Vždyť stejně uvadne

Jen povzdechy a narovnává záda
co na tom zpropadeném světě má

Jistě nic o hodnoty se sám okrádá
a za života dobrovolně umírá
Autor kojanova, 07.06.2011
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí