Jsi

Jsi

Anotace: romantická báseň o mé první a doposud největší lásce

Sbírka: Bez tebe

Jsi
Jsi hvězdy jasná záře..
jsi dobou,jež slunce svitá.
Jsi úsměv mé smutné tváře,
jsi láskou,která je ve mně skrytá.

Jsi ten, jehož dotek pohladí,
jsi ten, jehož čin rány dělá.
Jsi ten, kdo mi vždy poradí.
Jsi minulost,jež svou krásu měla.

I když mě tvé srdce odmítá,
vzpomínka bude v nás navždy skrytá.
A´t už spolu neb každý sám…
Tohle je skutečnost, to není klam.
Autor lopatka23, 07.06.2011
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí