A NA ŽIVOT......

A NA ŽIVOT......

Anotace: nepsat...

kdo hledá stíny
nevím proč lžou
do hlavy jen samé klíny
mám pocit že všude jsou
lituji to stačí
i když v naději tak mlčí
křídla se rozpadla
lituji to stačí
mně hloupost napadla
slova jsou tak si někam běž
i když mlčet nestačí
všechno v nás je ale lež
jen smrtka všechno natáčí

A NA ŽIVOT NÁM NESTAČÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.06.2011
Přečteno 269x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, Psavec, Niky88, Juan Francesco de Faro, labuť, CULIKATÁ, hatlapatla, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí