Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: no nejak to proste je :))

Sedí dívka sedí v koutě
sedí sama v železném poutě
kdo jí podá pomocnou ruku
kolik na svete je takovych kluku
ktery pro ni ukapne slzicku...
a nad jejim osudem stravi chvilicku
kdo rekne ji bude lip
jen me prosim za ruku chyt :))
Autor Liukas, 07.06.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí