Nejsem bezcitnej

Nejsem bezcitnej

Anotace: od Ládi Veselého mého good kámoše:)

Nejsem bezcitnej, tak to pochop,
Na povrchu tank, uvnitř nemám poklop,
Možná jsem hnusnej jak kyklop,
Nebo se to bojíš říct? Tak to vyklop!
Už na to nemám dál,
Už nejsem vlastní pán,
Právě jsem přelil grál,
Zrovna jsem zhulil gram,
Abych zapomněl, že jsem pořád sám,
Právě jsem si svoje vlastní srdce vzal,
Jako Davy Jones ho do truhly dal,
Ale dost už bylo toho Karibiku,
Snad i já budu mít jednou kliku!
Autor Jacob P. Verlaine, 07.06.2011
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, chicacheca, CULIKATÁ, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí