Snítka levandule

Snítka levandule

Anotace: sice nebyla z Francie, ale vzpomínku na Provence přinesla...

Do vlasů se ti zapletla
snítka levandule
snad na chvilku ses zasnila
ve vůni Francie

Zas probouzíš se v Dejvicích
nad kalíškem čaje
zas smutný úsměv na lících
jenž dlouho netaje

jednou se spolu vrátíme
do toho kraje
Autor Kristine Clary-Aldringen, 07.06.2011
Přečteno 425x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiko, CULIKATÁ, Maryje..., Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí