Čas

Čas

Anotace: yyy

Čas

Jsme otroci věčného času
co plyne v prostoru
je všude kolem nás i bez nás
nedá nám naději nic vrátit zpět
a i přesto je náš nejvěrnější přítel
je neovlivnitelný rozhodčí našeho osudu
pro někoho plyne příliš rychle
pro někoho nekonečně dlouho
probouzíme se do ranní rosy
do zasněžených ulic plné krásy
někteří to berou jako každý jiný všední den
někteří však vychutnávají si dokonalí svět
žijeme dál že bude lépe
že na zem se modré z nebe snese
víme že bude další den
že se stane další děj
ale nevíme zda nám čas už vypršel
nevíme zda v jedné minutě neztratíme vše
pro co nám svět přijde tak báječný
tak něčím výjimečný
čas se nedá vrátit zpět ani ho posunout v před
proč tolik nenávidím celý svět
sebral mi všechno pro co jsem dýchala
pro co jsem se rána probouzela
pro co jsem tyhle řádky psala
prý čas všechno změní že všechno jednou zmizí
nikdy čas neovlivní naše city pro které se svět mění
pro které překážky
Autor Héďa2, 05.02.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí