Pohled z okna

Pohled z okna

Anotace: Obehranou melodii z radia si broukám, z pracovního okna koukám… a píšu

Lístky v korunách se třepetají
větru skoro nestačí.
Proudy větru nereptají
kvapík zrychleně si zatančí.

Ptáček-co neznám-
Skřehotá a zpívá
straka hledá -tu znám-
něco v trávě jak divá.

Z odnikud, z nebe, snad z autodromu
spadlo mi do okna chmýří.
Však bylo to ze stromu.
Slyším, že bouřka už se blíží

Práská a hrozí
kdosi „z hora“
Snad nasupení bozi
z nichž příští zloba..
Autor E.T.Jane, 08.06.2011
Přečteno 215x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., James Libustka, NikitaNikaT., labuť, Charibeja, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na tom je jediná dobrá ta poslední sloka. ta je zato ale fakt výborná.

08.06.2011 20:06:00 | chicacheca

Kdo ví, zadli jsou to Bozi,
co na nás takto hrozí...
... snad je to jenom lidská zášť,
příroda na sebe bere její černý plášť.

08.06.2011 09:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí