mince

mince

Anotace: to jsem si tak jednou hrál s kovovou dvackou .. takovou trošku zašlou .. a tak mě napadlo tohle .... kdo ma zajem tak --> go

.zlatavou barvou navenek se pyšní
..ve skutku však sžírána je plísní
...mince již uvedl jsem v rotaci
....kulatý předmět co po zemi se potácí
.....točí se a rotuje si
......tanečnice co boty nikdy nezuje si
.......vrhá stíny klame pohybem
........bez pomoci razí si cestu prostorem
---------> zdá se, že stává se živou
........jako já má dvě tváře pravdivou a lživou
.......stále je mění stále je střídá
......chvíli se na mě štěstí směje pak zas mračí se bída
.....pomalu se otevírá jako květ plané růže
....zbavuje se stínů jako had své kůže
...pomalu ulehá na lůžko věčnosti
..dokud s ní zas někdo nebude chtít dělat hlouposti ..
...
Autor Jan Střelec, 20.11.2004
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí