Soukromá droga

Soukromá droga

Anotace: Můj přítel zabiják....

Můj přítel zabiják,
s osudem křehkým.
Mých smyslů naviják,
s pocitem lehkým.

Droga mého světa,
světlo černé záře.
Dosažená meta,
v očích toho lháře.

Olizován plameny,
v zámku, jež ho svírá.
Čisto skvoucí prameny,
pohltí černá díra.

Popelník rudých poupat,
portréty mých snů.
Musím jenom doufat,
v barvu příštích dnů.
Autor Mišule, 08.06.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí