pustá

pustá

Anotace: a stará (lepená, nadstavovaná.. klasická, haha..), někdy z dřívějška, z letošního jara..

Pusto, prázdno

těžko přijímat
těžko odpouštět
těžko být člověkem

..mluvit?
mlčet?

kam jít?
KAM jít??
---

cestovní horečka, cestovní nemoc
/pusto, prázdno, nejprázdněj/

čas se hroutí sám do sebe
-pozítří odlétáme
/kam, kam jít..?/

Pan B nás jednu po druhé pozval na skleničku
/mluvit, mlčet?/

Adele, ...vrať se! Prosím...
.

Ach ne, ne,.. můj mozek
je průtokový ohřívač myšlenek...

/těžko přijímat, těžko odpouštět, těžko být..
těžko zůstat..
lidská../

zlá, zlá, zlá... příliš mnoho letadel...

rozštěpený průjem života.
Autor fialová, 08.06.2011
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: To je ONA, Jajas, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižný a dokonale vyjádřený...

09.06.2011 01:08:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí