Koule bláznů

Koule bláznů

Anotace: Bazinga?

Tiché dozvuky nevyslovených přání.
Zmatečný shon.
Srdečné lhaní.

Dnes i zítra.
Tam a zpět.

Odlišné duše, co jeden celek tvoří.
V prach časem obrátí se,
poklidně shoří.

Cíl hledat, či smysl?
Písek z cesty osudu vítr zvedl.
Déšť již stopy dávno smyl.

Nezbývá než bloudit světem.
Někdy světlem, jindy tmou.
Neumlčet touhu svou.
Autor Satr, 09.06.2011
Přečteno 237x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Mbonita, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bazzinga! :D

09.06.2011 03:48:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí