Jak v krajině,kde smutek se zeptá....

Jak v krajině,kde smutek se zeptá....

Anotace: myšlenek děravá náruč

Jen zázrak není pevnina
kde vše končí,kde všechno začíná
kde i slova krasně mlčí
jen žena je ta jediná
na tu se krásně vzpomíná
proč může ale tak lhát
víš přece,co má se stát?
do ticha ten zvon si zní
jak naděje co není poslední
dřív než se rozední
jen sny v nás budou spát
tak se to Evo nauč
myšlenek děravá náruč
potom zas v nás reptá
jak v krajině,kde smutek se Zeptá
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.06.2011
Přečteno 245x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, labuť, Juan Francesco de Faro, Květka Š., zenge, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí