Lidská slepota o hvězdách

Lidská slepota o hvězdách

Anotace: Bez fantazie by byl život nudný.

Ach ano
je to jednoduché
z jedné věty o člověku
vědět všechno
jen jedna věta
proč mají být hvězdy jen na nebi
je tolik míst
kde se hvězdy dají najít
například na koberci
nebo na louce
kde slunečnice
v noci vypadají jak hvězdy
vím, že nemáš fantazii
ale hvězdu si můžeš
vymyslet na každém místě
které se ti líbí
proč musí být jen na nebi
nechci se držet jen toho
co říká společnost
hvězdu například
nosí každý z nás v srdci
ty mě nechápeš
já tebe taky
nemusím tě hned urážet
když nevidíš
kam všude by se dala namalovat
hvězda do obrazů
nebo do přírody
Autor Vlk v rouše, 09.06.2011
Přečteno 388x
Tipy 20
Poslední tipující: Anjesis, Jeněcovevzduchukrásného, Laivindia, CULIKATÁ, labuť, hašlerka, Marcone, Alci, Mbonita, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí