ptáček Ledňáček

ptáček Ledňáček

Anotace: snaha o básničku pro děti

Sbírka: Srandičky

Říkal jeden ptáček

Jednou takhle sednu na obláček
když v tom se pohnul ten chumáček
povídá mi já jsem mráček
kdo jsi ty?
pravím Ledňáček

on jen aha
a já v čem je háček?
odvětil: kdekoliv máš zobáček

jsem ten co všem program zmaří
jen Fred Astair v dešti paří
a pak se mráček jen vypaří

A tak světem lítá Ledňáček
a nezavře zobáček
co mu vyprávěl bělostný obláček..
Autor Jacob P. Verlaine, 09.06.2011
Přečteno 823x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí