ZTRACENÝ RÁJ

ZTRACENÝ RÁJ

Anotace: ....

Za zrcadlem démon
tvůj
popraskaná
jako vyprahlá poušť
černá slza Evo
stůj
duše jako přilehlá sutana
trnitá neprobádaná houšť

neon co krade hvězdy
pandořina skříňka
z třináctých pátků
morbidní kresby
jako malá dívka
znala jsi do pekla zkratku

kapička krve
rezaví bodec
s rukojetí jedovatého hada
kousneš do jablka jako prve
Evo ten stařec
byl bůh a jeho zahrada

zvědavost či marnivost
ztracený ráj
chyba osudná
bodláky a kamení
maskovaná nevinnost
tak jabloni hříchu zraj
co je zakázané nejvíc chutná
a to se nezmění!
Autor ZILA78, 09.06.2011
Přečteno 308x
Tipy 32
Poslední tipující: Maryje..., Azure angel, hatlapatla, Jiná, CULIKATÁ, la loba, Nick Name, Květka Š., zenge, Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co je zakázané nejvíc chutná
a to se nezmění!
....ano..
ST.

10.06.2011 22:54:00 | Maryje...

-nádhera- ST.

10.06.2011 21:10:00 | Azure angel

nojo...zakázané ovoce nejvíce chutná ;-)Krásně napsané ST!

10.06.2011 11:47:00 | xoxoxo

St za mrazivost ...

09.06.2011 23:38:00 | chicacheca

Pro mě nádherné zauzlení slov,vcházející do duše.
Jednoznačné S.Té:-DD

09.06.2011 22:58:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí