U baru

U baru

Skrz naskrz,
propíchanej imaginárními šípy,
sedávám na baru,
v hospodě jménem Život,
a piju rovnou z pípy.

Ani nevím,
jestli mě to chutná.

Za pultem,
noc co noc,
postává,
barmanka smutná.

Moc toho nenamluví,
jen se občas usměje.

Když zeptal jsem se na jméno,
řekla mi,
že Naděje.

Já chtěl jsem na ní číslo.

Odmítla.

V tu ránu,
mi ,,pivo,, ,
na jazyku zkyslo...
Autor David Bernard, 10.06.2011
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Jajas, Víla, Mbonita, labuť, tato22, E.T.Jane, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básník s NADĚJÍ
radost mi nadělil :)
Je krásná!!!

10.06.2011 07:13:00 | E.T.Jane

...
ona ta barmanka
noc co noc číslo mění
netěš se nadarmo
"nenalejvá zadarmo"
jen choď tam dál,
ptz naděje,
to je hlavně "chtění" ;-)
...

zajímavě jsi to napsal, líbí ...

10.06.2011 05:40:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí