Radost a optimismus v duši navrácen

Radost a optimismus v duši navrácen

Anotace: Superní dny už jen budou ;)

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=7zc3BVU-Rno&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=myIGDXgnlk8&feature=related

Skvělou náladu mám, protože je super den.
Optimismus začíná proudit,
ale není to jen sen,
nebojte se už vás přestanu prudit.

Svět je přece tak krásný,
tak proč si neužívat.
A člověk může být stále přece veselý a radostný,
a ne jen v depce a přežívat.

Dodejte si optimismus a radujte se,
neschovávejte se doma o samotě,
ale ukažte se světu a s přáteli veselte se,
a říkejte si, jak nám je dobře na tom světě.

A uvidíte přijdou jen krásné zážitky,
a nové super vzpomínky,
a ne jen před očima mžitky,
můžete pak třeba i u moře na dovolené sbírat kamínky.

Přeji vám všem krásné dny,
jako já teď prožívám.
Ať to nejsou jenom sny,
ale řeknete si jo konečně se na tom světě vyžívám
a něco krásného zažívám.
Autor Nikolka, 10.06.2011
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hurá a hned je svět barevný, viď?:)

10.06.2011 14:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí